Hertenbiefstuk

Ingrediënten

Hertenbiefstuk
Peper en zout
Boter of olie

Bereidingswijze

Laat de hertenbiefstukken een half uur voor het bakken op kamertemperatuur komen.

Peper en zout kort voor het bakken toevoegen

De boter of olie goed verhitten in de pan.

De biefstukken in de pan kort aan beide zijden dichtschroeien tot er een mooi bruin kleurtje ontstaat.

Op lage temperatuur 1 à 2 minuten per kant verder bakken onder voortdurend bewegen met een lepel of spatel.

Na het bakken de biefstukken uit de pan nemen en in alluminiumfolie 1 minuut laten rusten.

 

 

Helvoirtseweg 32
5261CG Vught
073 656 30 44

Van 4 t/m 6 maart 2019 zijn wij gesloten.

Gratis parkeren voor de deur!

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag  9.00 - 18.00 uur
Woensdag  9.00 - 18.00 uur
Donderdag  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag  9.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten