Kalkoendij in italiaanse saus

Ingrediënten

500 gram kalkoendijen in stukjes

Peper & zout

3 eetlepels olijfolie

1 ui

2 teentjes knoflook of sap

2 vleestomaten

1 stengel bleekselderij

1 aubergine

1 deciliter italiaanse rode wijn

1/2 eetlepel italiaanse keukenkruiden

Allesbinder

4 eetlepels Mascarpone(verse roomkaas)

Selderij

Bereidingswijze

Bestrooi het kalkoenvlees met zout en peper.

Verwarm de olie in de pan en bak hierin de kalkoen rondom bruin.

Voeg de gehakte ui, de knoflook, de tomaten in parten, de bleekselderij in stukjes, de aubergine inblokjes, de wijn en kruiden toe en sluit de pan. Stoof dit een uur.

Voeg de laatste 10 minuten de kaas toe en maak het gercht op smaak af met peper en zout.

Garneer met de fijn geknipte selderij.

Presentatie

Heerlijk met gekookte pasta, salade en een rode wijn

Helvoirtseweg 32
5261CG Vught
073 656 30 44

Van 22 juli  t/m 12 augustus 2019 zijn wij gesloten.

Gratis parkeren voor de deur!

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag  9.00 - 18.00 uur
Woensdag  9.00 - 18.00 uur
Donderdag  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag  9.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten