Kipfilet in pittige vruchtensaus

Ingrediënten

4 kipfilets

25 gram boter of margarine

50 gram gewelde krenten

4 verse abrikozen en perziken (of blik)

6 eetlepels pindakaas

3 eetlepels vruchten- of gembersiroop

2 eetlepels ketjap benteng manis

1 theelepel sambal of spaans pepertje en zout

Bereidingswijze

Verwarm de boter in de pan en bak hierin de kip aan beide zijden bruin.

voeg de krenten, de abrikozen en perziken in stukjes toe en bak deze mee.

Roer in de litermaat de pindakaas los met de siroop, de ketjap en de sambal.

Schenk dit in de pan en verwarm het geheel nog 5 minuten.

Presentatie

Lekker met gekookte rijst of aardappelen en witlofsalade met gebakken banaan.

Gerelateerde recepten:

Helvoirtseweg 32
5261CG Vught
073 656 30 44

Van 22 juli  t/m 12 augustus 2019 zijn wij gesloten.

Gratis parkeren voor de deur!

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag  9.00 - 18.00 uur
Woensdag  9.00 - 18.00 uur
Donderdag  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag  9.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten