Parelhoen in een krokant jasje

Ingrediënten

4 parelhoenfilets

1 ei

1 eetlepel kipkruiden

4 eetlepels sesamzaad

4 eetlepels havermout

30 gram boter

1 eetlepel olie

Bereidingswijze

Snijd de filets klein.

Klop het ei los met de kruiden en wentel de filtets hierdoor.

Haal de helft van de filetblokjes door het sesamzaad en het overige parelhoenvlees door de havermout.

Verwarm de boter met de olie in een pan en bak hierin de filets rondom bruin en gaar, 5-10 minuten.

Neem de parelhoenblokjes uit de pan en laat deze afkoelen.

Presentatie

Serveer de hapjes op een schaal met een servetje en een borrelglas met cocktailprikkers.

Parelhoen in krokant jasje serveren met diverse soorten chutney of een indische zoetzure saus.

 

Helvoirtseweg 32
5261CG Vught
073 656 30 44

Van 4 t/m 6 maart 2019 zijn wij gesloten.

Gratis parkeren voor de deur!

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag  9.00 - 18.00 uur
Woensdag  9.00 - 18.00 uur
Donderdag  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag  9.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten